Biliyorsunuz ki 30 Kasim 2013 Tarihinde Bir Trafik Kazasinda Ölen Paul Walker'in ceseti hala bulunmadi.
Düşüncemiz Hizli ve Öfkeli 7 serisi için ölü taklidi yaptiriyolar belkide öldü tam olarak bilemiyoruz ama bazi çelişkilerimiz var gelin bunlari sizle paylaşalim


Paul Walker 1 gün önce Twitter'da ölmüş!
'Hızlı ve Öfkeli' filmlerinin yakışıklı aktörü Paul Walker'ın bugün bir Porsche kazasında ölmesi dünyayı yasa boğdu. Bu trajik ölüm, ardında büyük bir de gizem bıraktı. Çünkü Walker, kazadan tam 1 gün önce sosyal medyada 'öldürülmüştü'!
HAYRANLARI 1 GÜN ÖNCE DE YASA BOĞULDU

Bu ölüm, ardında büyük bir de gizem bıraktı. Las Vegas Guardian Express gazetesinin haberine göre, feci kazadan tam 1 gün önce sosyal medya, Paul Walker'ın, 'kendi kullandığı kullandığı bir araçla kaza yaparak öldüğü' yönündeki bir haberle sarsılmıştı. Yani Paul Walker, yaşayan birçok ünlünün başına gelebilecek türden bir 'internette öldürülme' haberine kurban gitmişti.

TWITTER VE FACEBOOK 'YIKILDI'

Walker'ın bu yalan haberle 'öldürülmesinin' ardından Twitter adeta yıkılırken, Facebook'ta açılan 'R.I.P Paul Walker' (Huzur İçinde Yat Paul Walker) sayfası da bir anda 1 milyon beğeniye ulaşmış ve yüzlerce hayranı, sayfaya hüzün dolu mesajlar yağdırmıştı.

Bir anda bütün hayranlarını yasa boğan bu haberin daha sonra yalan olduğu menajerleri tarafından açıklanınca herkes derin bir nefes almıştı.

ERTESİ GÜN GERÇEKTEN ÖLDÜ!

Ne var ki, Paul Walker hayranlarının bu sevinci uzun sürmedi. İnternette dolaşan bu haberin yalanlanmasından tam 1 gün sonra ünlü yıldızın gerçekten de bir otomobil kazasında öldüğü duyuruldu. Yalan haberden tek farkı ise, aracı Walker'ın değil, arkadaşının kullanıyor olmasıydı.


Artik Bi Oyun Olduğu Ap açik belli Sanirim ? Plakalar Neden Farkli ?
 

İlk Önce Bu Resime Bakalim
http://imgim.com/21904.jpg
 Sonrada Bu Resime

http://imgim.com/21907.jpg

Gelin Birde Şunlari Okuyalim

1- bir araba ne tür bir hızda giderken dümdüz yolda kaza yaptı ve böylesine cayır cayır yanmaya başladı?
2- viraj dönerken takla attı desek, porsche gibi asfalta yakın bir araba ne tür bir hızla virajı dönmüş olabilir ki  taa bu noktalara kadar gelmiş?
3- paul walker gül gibi porsche'sinin sürücü koltuğuna yarak gibi bir sürücüyü oturtur mu?
4- ikinci resimde gördüğünüz gibi arabanın 2 bölü 3'ü yok. peki araba o kadar saat yanarken, amerika itfaiyesi neredeydi?
5- araba yanmışsa bedenler nerede? tamamen yanmış olamaz, geriye bir kaç parçanın kalması gerekirdi*
6- paul walker'ın kızı nerede?
7- filmdeki karakteri gibi hız yapıp ölmesi* ne kadar ironik olabilir?

Bu Çelişkiler Hakkinda Sizin düşünceleriniz neler yorum olarak belirtebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top