Android Free Pokemon Online Game 2014


Pokemon Online Android Apk indir : 2000'lerin en popüler çizgi filmi Pokemon 'nun android versiyonu ile karşı karşıyayız. İnternet üzerinden Pokemon apk ile savaşmaya hazır mısınız ? Not: Bu, bir RPG değil, baştan istediğiniz gibi kendi pokemon takımınızı oluşturup savaşabilirsiniz. Bu mücadele rekabet için daha fazla bir araçtır, ama rahat savaşçılar için eğlenceli modları vardır.

Eğer yeni iseniz, sadece menüde giriş yaptıktan sonra seçin "Battle bul" ve iyi giderse, listedeki ilk sunucu giderek, bilgisayar programı var ve yine Pokemon oynamak isteyeceksiniz. Ayrıca 6 rastgele Pokemon android ile bir ekip, bir rakibe karşı karşıya, savaşacaksınız. Ekipler yükleme ile ekipleri düzenleme, herhangi bir sunucuya bağlanırken, mücadele, savaşlar, özel mesajlar, sohbet kanalları ile oyundan çok zevk alacaksınız.


Android Apk Uygulama Kurulumu


Apk Manager ugyulamasını indirin sonra APK MANEGER uygulamasını çalıştırın. Program otomatik olarak “.apk” uzantılı uygulamayı otomatik olarak tanıyacaktır. En fazla 1 dakika içerisinde uygulamanızı android bilgisayarınıza kuracaktır.


Android Apk Ekran Görüntüleri



Pokemon Online Android Apk Oyun Uygulama Yükleme


Uygun Mobil Cihazlar : Web, Tablet, Android, e-Okuyucu
Apk Sürüm : Android 2.2 ve Üzeri
Dosya Boyutu : 10 MB
Android Apk İndir



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top