Android 2014 için El Feneri Uygulaması


Android El Feneri Apk Uygulama indir : Android El Feneri, elektrikleriniz gittiğinde ya da karanlık bir ortama girdiğinizde Android telefon yada tabletinizin flaşını kullanarak sizi karanlıktan kurtaracak güzel bir uygulamadır.

Sade ve basit arayüzü sayesinde kullanımı oldukça rahat olan bu uygulamayı kesinlikle yüklemenizi tavsiye edebileceğim yararlı uygulamalardan bir tanesidir. Eşyalarımızı sürekli bir yerlerde unutabildiğimiz şu günlerde konu cep telefonlarına geldiğinde farklı bir boyut kazandırıyor. Yanımızdan eksik etmediğimiz akıllı telefonlar sayesinde karanlıkta kaldığımız zaman bu uygulama ile aydınlığa tekrardan kavuşma imkanı sağlıyor. Cihazınızın flaş ışığını kontrol ederek bulunduğunuz ortamı aydınlatmaya yarayan bu basit uygulama ile ışığın açma/kapama işlemini ve gücünü ayarlayabilmenizde mümkündür.


Android Apk Uygulama Kurulumu


Apk Manager ugyulamasını indirin sonra APK MANEGER uygulamasını çalıştırın. Program otomatik olarak “.apk” uzantılı uygulamayı otomatik olarak tanıyacaktır. En fazla 1 dakika içerisinde uygulamanızı android bilgisayarınıza kuracaktır.


Android Apk Ekran Görüntüleri



Android El Feneri Apk Uygulama Yükleme


Uygun Mobil Cihazlar : Web, Tablet, Android, e-Okuyucu
Apk Sürüm : Cihaza göre değişir
Dosya Boyutu : 1.53 MB
Android Apk İndir



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top