School of Dragons Android Apk indir :Görsel olarak animasyon tadında ki school of dragons ücretsiz seçenekler arasında karşımıza çıkan ve kendini oynattırmayı başarabilen eğlenceli bir oyundur. Oyun içinde çeşitli zorluk seviyeleri bulunmakta ve oyun sırasında size verilen görevleri tamamlayarak bölümleri geçmek zorundasınız.

Hangi karakteri yönetmek istediğinizi seçtikten sonra size kontrol tuşlarıyla ilgili bilgiler verilmekte, bunları dikkate alarak, belirtilen hedeflerden geçerek altınları toplayıp bölümleri tamamlayacaksını. Ücretsiz olmasına rağmen oldukça iyi grafiklere sahip olan school of dragons aynı zamanda farklı bölümleriyle oyuncuyu içine çeken bir oyundur. Eğer hızdan ve uçmaktan zevk alıyorsan, ejderha okulunun bir parçası ol ve ejderhalarını istediğin şekilde eğiterek bu oyunun tadını çıkarabilirsiniz.


Android Apk Uygulama Kurulumu


Apk Manager ugyulamasını indirin sonra APK MANEGER uygulamasını çalıştırın. Program otomatik olarak “.apk” uzantılı uygulamayı otomatik olarak tanıyacaktır. En fazla 1 dakika içerisinde uygulamanızı android bilgisayarınıza kuracaktır.


Android Apk Ekran Görüntüleri



School of Dragons Android Apk Uygulama Yükleme


Uygun Mobil Cihazlar : Web, Tablet, Android, e-Okuyucu
Apk Sürüm : 3.2 ve Üzeri
Dosya Boyutu : 33.4 MB
Android Apk İndir



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top