PEPI Skate 3D Android Apk indir : Android kullanıcıları için yapılmış PEPI Skate 3D, oldukça kapsamlı ve hoş bir arayüze sahip olan ücretsiz kaykay oyunudur uygulamasıdır.

Subway Surfers ve Temple Run vb koşma oyunlarını sevenlerin beğeneceği güzel bir kaykay oyunudur. 3d Grafiklere sahip oyunda kaykayınıza atlayıp soluksuz bir maceraya atılacaksınız. Kaykayınızla şehrin yollarında ilerliyor karşınıza çıkan engellerin üstünden atlıyor ve altından geçeceksiniz. Tüm bu akrobatik hareketleri yaparken ise önünüze çıkan altınları da toplamaya çalışacaksınız. Oyunun güzel taraflarından biri ise oyunu oynarken gece ve gündüz faktörünün bulunmasıdır. Yolda ilerlerken karşınıza çıkan sadece altınları değil ayrıca önünüze çıkan özel güç kazanmanızı sağlayan bonusları da almaya çalışmanız gerekiyor. Topladığınız altınlar ile karakterinize yani adamınıza yeni kıyafetler alabilir, farklı kaykaylar deneyebilmeniz mümkün olur. Engellere ve özellikle karşı şeritten üstünüze gelen araçlara dikkat etmeniz gerekiyor.


Android Apk Uygulama Kurulumu


Apk Manager ugyulamasını indirin sonra APK MANEGER uygulamasını çalıştırın. Program otomatik olarak “.apk” uzantılı uygulamayı otomatik olarak tanıyacaktır. En fazla 1 dakika içerisinde uygulamanızı android bilgisayarınıza kuracaktır.


Android Apk Ekran Görüntüleri



PEPI Skate 3D Android Apk Uygulama Yükleme


Uygun Mobil Cihazlar : Web, Tablet, Android, e-Okuyucu
Apk Sürüm : 2.0.1 ve üzeri
Dosya Boyutu : 21 MB
Android Apk İndir



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top