Android için Not Tutma ve Saklama Uygulaması


Evernote Android Apk indir : Evernote Android uygulaması bir çok kişinin vazgeçilmez baş yardımcısı olabilecek bir uygulama diyebiliriz. Tabletinizle telefonuzla herhangi bir yerde Evernote uygulaması açarak istediğiniz notu yazarak saklayabilmeniz mümkündür.

Evernote uygulaması klasik not tutma uygulamalarından ayıran bir çok özelliği bulunmakta bunlardan bahsetmek gerekirse tutmuş olduğunuz notları kendi alanında saklamakta yani bu demek oluyor ki tabletiniz çökebilir yada telefonunuz suya düşebilir ama Evernote ile tutmuş olduğunuz veriler asla kaybolmayacaktır.

Evernote Android uygulaması kullanabilmek için ilk önce hesap açmanız gerekli ama hiçbir ücret ödemeyeceksiniz. Hesap açma işlemlerini tamamladıktan sonra hayatınızdaki önemli durumları kayıt altına alıp hayatınızı kolaylaştırabileceksiniz. Mesala tarihi bir geziye çıkıyorsunuz Android tabletiniz yanınızda ve bir camiyi geziyorsunuz o caminin fotoğraflarını çekebilir nerede olduğunuzu GPS ile tespit edip onun hakkında gerekli tarihi bilgilerini tabletinize kaydedip hem video hem konumunu hemde gerekli notları hepsini bir arada Evernote ile saklayabileceksiniz.


Android Apk Uygulama Kurulumu


Apk Manager ugyulamasını indirin sonra APK MANEGER uygulamasını çalıştırın. Program otomatik olarak “.apk” uzantılı uygulamayı otomatik olarak tanıyacaktır. En fazla 1 dakika içerisinde uygulamanızı android bilgisayarınıza kuracaktır.


Android Apk Ekran Görüntüleri



Evernote Android Apk Uygulama Yükleme


Uygun Mobil Cihazlar : Web, Tablet, Android, e-Okuyucu
Apk Sürüm : Cihaza göre değişir
Dosya Boyutu : 7 MB
Android Apk İndir



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top