2014 Android İçin Ücretsiz Video İndirme Uygulaması


FVD - Free Video Downloader Android Apk indir : Android için Ücretsiz Video İndirme uygulaması çok sayıda web sitesi üzerinden videoları doğrudan Android telefonunuza ya da tabletinize MP4 formatında indirmenizi sağlıyor.

Ücretsiz olarak video indirme olanağı sunan bu araç sayesinde indirdiğiniz videoları internet bağlantısına ihtiyaç duymadan ve istediğiniz zaman Android cihazınızda izleyebileceksiniz. Uygulama hoş tasarımlı, basit arayüzlü ve kullanımı kolay bir uygulama olduğu için kullanılabilirliğini arttırıyor. Uygulamayı bir kere yükledikten sonra favori tarayıcınız ya da uygulama ile entegre olmuş tarayıcı üzerinden istediğiniz web sitesine giderek videoyu oynat. Bu sırada oynatmakta olduğunuz videoyu indirmek için FVD simgesi görünecektir ve o simgeye tıkladığınızda android cihazınıza video'yu indirebileceksiniz.


Android Apk Uygulama Kurulumu


Apk Manager ugyulamasını indirin sonra APK MANEGER uygulamasını çalıştırın. Program otomatik olarak “.apk” uzantılı uygulamayı otomatik olarak tanıyacaktır. En fazla 1 dakika içerisinde uygulamanızı android bilgisayarınıza kuracaktır.


Android Apk Ekran Görüntüleri



FVD - Free Video Downloader Android Apk Uygulama Yükleme


Uygun Mobil Cihazlar : Web, Tablet, Android, e-Okuyucu
Apk Sürüm : Android 2.1 ve Üzeri
Dosya Boyutu : 1 MB
Android Apk İndir



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top