2014 Android İçin Canlı Ulaşım Bilgisi Uygulaması


Canlı Ulaşım Bilgisi: Moovit Android Apk indir : Android kullanıcıları için yapılmış Moovit, oldukça kapsamlı ve hoş bir arayüze sahip olan ücretsiz canlı ulaşım bilgisi uygulamasıdır.

Moovit, toplu taşımayı daha kolay kullanmak için ihtiyacın olan her şey mevcuttur. Gerçek zamanlı bilgi sayesinde her seferinde en hızlı ve en rahat yolu seçebilirsiniz. Seferleri, gerçek zamanlı varış saatleri ve servis kazlarını görüntüleyebileceğiniz güzel bir uygulama. Üstelik bedava ve gücünü kullanıcılarından almaktadır. İstanbul, İzmir ve dünya çapında 100 farklı şehri desteklemektedir. Canlı sefer bilgisi: Haritada yakın bir istasyona tıkla, veya dilediğin bir ulaşım hattı arayabilirsiniz. Yolculuk planlayıcı: Hedefine giden alternatif yolları kıyaslayarak size büyük kolaylık sağlayacaktır. Adım adım navigasyon: Yürürken bile haritada yolunu kolayca bulabileceksiniz.


Android Apk Uygulama Kurulumu


Apk Manager ugyulamasını indirin sonra APK MANEGER uygulamasını çalıştırın. Program otomatik olarak “.apk” uzantılı uygulamayı otomatik olarak tanıyacaktır. En fazla 1 dakika içerisinde uygulamanızı android bilgisayarınıza kuracaktır.


Android Apk Ekran Görüntüleri



Canlı Ulaşım Bilgisi: Moovit Android Apk Uygulama Yükleme


Uygun Mobil Cihazlar : Web, Tablet, Android, e-Okuyucu
Apk Sürüm : 2.3.3 ve Üzeri
Dosya Boyutu : 11 MB
Android Apk İndir



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top