Bedava Android İçin LINE Ücretsiz Mesajlaşma Uygulaması


LINE Android Apk indir : Akıllı cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz oldukça popüler bir mesajlaşma uygulaması olan LINE apk ile tüm sevdiklerinizle ücretsiz bir şekilde görüntülü sohbetler gerçekleştirebilecek ve mesajlaşabileceğiniz ideal uygulamalardan biridir.

Çapraz platform desteği sayesinde tüm platformlar üzerinde kullanılabilen LINE android sayesinde tüm arkadaşlarınız, aile fertleriniz ve sevdiklerinizle iletişim kurmak çok kolaylaşacaktır. Ücret ödemeden mesajlar gönderebileceğiniz, fotoğraf ve videolarınızı paylaşabileceğiniz, sesli mesajlar gönderebileceğiniz ve yer bildirimleri yapabileceğiniz uygulamaya android kullanıcıları tarafından çok kullanılıyor. Tüm bunların dışında kendinize özel zaman tüneliniz aracılığıyla yaşadığınız tüm anları kolayca arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz.

LINE APK uygulaması android telefonunuza kurduktan sonra tüm LINE kullanan arkadaşlarınız doğrudan kişi listenize eklenecektir ve ardından hemen mesajlaşmaya başlayarak LINE üzerinde sizler de yerinizi alabileceksiniz.


Android Apk Uygulama Kurulumu


Apk Manager ugyulamasını indirin sonra APK MANEGER uygulamasını çalıştırın. Program otomatik olarak “.apk” uzantılı uygulamayı otomatik olarak tanıyacaktır. En fazla 1 dakika içerisinde uygulamanızı android bilgisayarınıza kuracaktır.


Android Apk Ekran Görüntüleri



LINE Android Apk Uygulama Yükleme


Uygun Mobil Cihazlar : Web, Tablet, Android, e-Okuyucu
Apk Sürüm : Android 2.1 ve Üzeri
Dosya Boyutu : 19 MB
Android Apk İndir



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top