Android Viber Apk indir : Arkadaşlarınızla mesajlaşabileceğiniz ve HD Ses kalitesinde görüşmeler yapabileceğiniz harika bir uygulamadır viber apk. Viber ile dünyadaki herkes bağlantı kurabilme şansını elde edebilecekisiniz. Üstelik Ücretsiz olarak yapacaksınız. 200 milyonu aşkın Viber kullanıcısı Wifi veya 3G aracılığıyla dünyanın her yerine mesaj atabiliyor, arama yapabiliyor ve resim ve video mesajı gönderebiliyor, üstelik bunları hiç para ödemeden yapacaksınız. Vider Out ile Viber dışındaki mobil ve sabit numaraları düşük fiyatlardan arayabilmenizde mümkündür. Viber çok sayıda akıllı telefon ve platformla uyumlu olduğu için çok kullanışlıdır.

Viber Android tabletlerle uyumludur ve bu tabletler için optimize edilmiş haldedir. Viber'i aynı anda hem tabletinizden hem telefonunuzdan kullanabileceksiniz.

Viber apk uygulamasında telefon numaranız kimliğiniz olacaktır. Telefonunuzun kişi listesindeki uygulama senkronizasyonları, kişilerinizden hangilerinin Viber kullandığını otomatik olarak algılayacaktır.


Android Apk Uygulama Kurulumu


Apk Manager ugyulamasını indirin sonra APK MANEGER uygulamasını çalıştırın. Program otomatik olarak “.apk” uzantılı uygulamayı otomatik olarak tanıyacaktır. En fazla 1 dakika içerisinde uygulamanızı android bilgisayarınıza kuracaktır.


Android Apk Ekran Görüntüleri



Android Viber Apk Uygulama Yükleme


En uygun cihazlar : Web, Tablet, Android, e-Okuyucu
Sürüm : Android 2.2 ve Üzeri
Boyut : 20 MB
Android Apk İndir



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top